Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Reagten

Bedriftsspiller

Ble medlem: 24 okt 10
Innlegg: 11

Lagt til: 02 nov 10, 21:27

Opprinnelig postet av Costanza

Etter at Anders Grönhagen måtte gi seg i fjor, skrev jeg at jeg ønsket Knut Torbjørn Eggen inn som midlertidig hovedtrener ut sesongen. Dette begrunnet jeg med at han antakelig ville være en rimelig løsning for klubben, han kjente klubben godt, hadde allerede gode relasjoner til flere av spillerne våre, flink til å skape entusiasme, og viktigst: han har mot alle odds aldri rykket ned fra Tippeligaen før, verken som trener i Moss og Fredrikstad.

Deretter mente jeg at FFK burde bruke vinteren til å evaluere sesongen, og utarbeide en langsiktig plan gjeldende fra 2010-sesongen, herunder valg av ny hovedtrener.

Dette skjedde som kjent ikke. Istedet valgte styret å ansette Tom Nordlie og bruke haugevis av millioner man ikke hadde dekning for. Resultatet kjenner vi alle: Intern uro, nedrykk og økonomisk krise som kommer til å følge klubben i flere år.

Om Knut Torbjørn Eggen er rett mann som hovedtrener for FFK fra 2011 og i flere sesonger fremover, er jeg mer usikker på. Men én ting skal han ha: FFK har i min tid aldri hatt en hovedtrenere med tydeligere filosofi og angrepsplan enn vi hadde under Eggen. Han har sine svakheter, både taktiske og i defensiv organisering, men det er sjeldent vi spilte planløst og kjedelig fotball under Eggen. Men jeg er fryktelig usikker på om han har kapasitet til å lede FFK til en stabil posisjon som et av landets seks beste fotballag, som på sikt bør være et mål.

Ellers registrerer jeg at Tony Gustavsson sannsynligvis blir ledig på trenermarkedet etter KILs nedrykk. Jeg har forsåvidt luftet ideen om å ansette ham også tidligere. Et forholdsvis ungt treneremne som har veldig gode resultater fra lavere divisjoner i Sverige, sies å være god med unge spillere, taktisk klok osv. Mislyktes i Hammarby, men hadde veldig vanskelige rammevilkår. Det samme kan sies om tiden i Kongsvinger. Men jeg har stort sett likt det jeg har sett og hørt av ham, uten at jeg på noen måte har inngående kjennskap til ham som type.

Få inn Gustavson eller Eggen begge to er ekstremt gode til å motivere. Det er det dagens FFK lag trenger.Et løft


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f