Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Modric

Juniorspiller

Ble medlem: 30 jul 08
Innlegg: 212

Lagt til: 28 okt 10, 11:21
Endret: 28 okt 10, 12:55
Endret av: Modric
  • Tom Freddy Aune: Personlig hadde jeg troen på TFA når han ble ansatt som hovedtrener. I løpet av sesongen har han vist noen svakhetstegn, og disse er etter min mening at bytter kommer veldig sent i kampene hvor vi må endre kampbildet, samt at TFA har vanskelig for å gjøre noen smågrep underveis i kampene, som gjør at FFK som lag på banen ikke greier å endre kampbildet i det hele tatt. I tillegg kan man jo stille spørsmålstegn ved planen ved angrepsspillet. Her virker det ikke til å være noen plan, og det er litt opp til de der ute å fikse dette.

 

  • Trond Amundsen: TFA sin mann. Trond virker som en dyktig mann og han har nok tilført trenerteamet litt tyngde og noe mer erfaring enn det som ellers hadde vært på benken. Personlig synes jeg Trond virker som en spennende trenertype, og vi skal ikke se bort i fra at han får fortsette i FFK som kanskje hovedtrener i 2011, med TFA og Juliussen som assistenter.

 

  •  Even Juliussen: "Ung" trener som har fått mye ut av unggutta i FFK de siste sesongene, men rollen i FFK pr nå er jeg usikker på. Tror Even først og fremst bør ha rollen som trener på JR eller b-lag for å utvikle de unge spillerne.

 

  • Rolf Høgmo: Usikker på om han har tilført keeperne våre noe mer enn det Jerry har gjort tidligere. Føler kanskje at keeperne hadde jevnere prestasjoner med Jerry som trener, men Rolf virker som en brukbar trener, men tror kanskje vi må sikte litt høyere enn Rolf.

 

  • Jocke Jonsson: Jocke føler jeg at vi kan sette spørsmålstegn ved, ja, han har hentet noen spennende spillere, men det jeg først og fremst ønsker å stille spørsmålsstegn ved er om han har god nok kompetanse på dette området hvor han har ansvaret for og har han godt nok nettverk i forhold til denne jobben? - Klart hvor lenger han er i jobben, jo bedre kontakter og kompetanse får han, men i forhold til hva evt TKK kunne ha utrettet med å skaffe gode, unge spillere med videresalgs muligheter, så er Jocke laangt bak. Kun min lille oppsummering av sportslig team denne sesongen.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340