Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 25 okt 10, 13:57

Trenernes drøyestrategi i går mot Ranheim var ikke bra håndverk og kan vise seg i å bli helt avgjørende for divisjonsspillet til året.

Når det er sagt så er det heldigvis ingen maktkamp blant lagets sportsligeledelse/trenere, heldigvis er man uenige om ting. Trond Amundsen er akitekten bak FFKs offensive spill, og har som fornuftig er, foret Tom Freddy med innsikt fra tribuneplass.  Hvorfor tribuneplass? Fordi at man ofte får et annet bilde av en kamp ved å se forflytninger, bevegelsesmønster og struktur fra en plass høyt på tribunen. Dette burde flere trenere gjort, det er mye i bruk i PL, kontra å se alt fra bakkeplan.

Tom F. er selvfølgelig glad for hver seier han får, enten det er han eller medhjelperne som er eier av strategien. At det i en periode kommer flere seire for så å avta er vel et mønster man ser hos veldig mange lag! Se på Strømmen som hadde den seiersrekken fra sommeren og fremover for så å falle helt av! Tromsø, Vålerenga har også vært der i år, dette er så normalt som det kan være. Hva er en kilde i denne sammenhengen? Amundsen selv eller en tilskuer som ikke har skjønt gamet med at lapper fungerer som alternativ dialog i mangel av headset-varianten som ofte benyttes under amerikansk fotball.

Hvorvidt Tom F. er ideell eller ikke kan diskuteres. Han er uansett ansatt som hovedtrener, han har gitt av sin lønn for å få inn den såkalte "rivalen", og opptrer lojalt overfor arbeidsgiver. Spekulasjoner med 100% sannferdige kilder blir da litt uklokt, ville da stilt store spørsmålstegn til motivet til den man spiser lunchen sin sammen med....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340