Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sklitakling

A-lagspiller

Ble medlem: 17 mar 05
Innlegg: 294

Lagt til: 25 okt 10, 11:04
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av Bærra
Når jeg har mer engasjert hjemme i stua enn mange av de på banen og benken til FFK kan en faen meg begynne å lure! Det er helt tragisk at det er mangel på innsats som gjør at vi ryker i hver viktig kamp!!!! Vekk med TFA og inn med en trener som tør i gjøre drastiske grep med de som aldri holder akseptabelt nivå (les Masalin, Thomassen, Ramberg, Askar og nå i det siste dessverre Raijo. Nå trenger vi hjelp fra Sandnes.... Tragisk.
Greit at Piroija igjen var svak, men når det gjelder de andre du nevner er jeg uenig. Ramberg var veldig god. Og så var det faktisk Borges som dreit seg ut i går først og fremst.
Raijo er god på kjerneoppgavene sine. Det han ikke er god på er å sette igang angrep ved først å passere et pressledd. Da lukter det svidd grevling lang vei. I tillegg er han så ivrig at han blander seg inn i medspilleres dueller med motstander. Dette er problemer som lett burde kunne løses av Aune og Raijo. På begge måla igår var det Celso som glapp Nordberg. Raijo hoppet riktignok inn i den ene duellen, men dette utgjorde ingen forskjell. Og Bærra: Hvis du synes spillerne og trener var uengasjerte igår, så har du garantert sett på feil kamp!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f