Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rafn

A-lagspiller

Ble medlem: 08 des 06
Innlegg: 524

Lagt til: 24 okt 10, 21:12

Opprinnelig postet av kratos

Mulig jeg har missforstått, men samtidig legger jeg merke til at du ungår å svare på det jeg skriver om Nordlie, for å friske opp hukommelsen din gjentar jeg det her :

Opprinnelig postet av kratos

Ang pengene, FFK måtte vel betale Tom & Co etterlønn vel ? Så den økonomiske situasjonen hadde vært akuratt den samme som den er nå. Desuten hvorfor ble ikke Tom spurt om han kunne tenke seg å redusere lønnen pga den økonomiske situasjonen ? Etter det jeg har hørt har stått i Fredrikstad Blad (papirutgaven), hadde han halvert lønna si uten å tenke en gang...

Nei, det er nok som jeg fryktet, og som flere allerede har skrevet over meg, at spillerene ville ha ham vekk, og ledelsen ga etter.

Nedrykket i fjor var også spilleres feil, da de i stedet for å jobbe sammen mot et felles mål, dvs å berge plassen i tippeligaen, satte de seg på bakbeina før Tom hadde krysset komunegrensa. Du kan gjerne videresende denne linken til dem, om hvordan det skal gjøres i slike situasjoner...

http://www.dagbladet.no/2010/09/14/sport/uwe_rsler/molde/fotball/tippeligaen/13394542/

 

 

Svare på hva ?

Det er en grunn til at Tom Nordlie og Arne K Hansen ble avsatt og det var økonomi.

Det regnestykket er presentert flere ganger her inne. Hvis du  ikke husker det så kan du ta Tom Nordlie lønn pluss Arne k Hansen og gange med 2 (kontrakten gikk ut 2012) og veie det opp mot den etterlønnen de fikk.

---------------------------

Av alle uviktige ting er fotball det viktigste.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f