Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 24 okt 10, 09:19
Opprinnelig postet av Plankekæll

FFKs lag:

Jon Masalin – Christian Gamboa, Raio Piiroja, Jan Tore Ophaug, Vidar Martinsen – Amin Askar, Hans Erik Ramberg, Roger Risholt, Joachim Thomassen – Celso Borges og Andreas Tegström.


Et merkelig valg å sette Thomassen på venstre midtbane. Der har han prøvd seg 2-3 kamper i førsten av sesongen, og sugde hesteballer. Hans Erik Ramberg fortjener heller ikke å starte etter den dårlige kampen mot Sogndal.

Blir dette tre poeng blir jeg meget overrasket.

Er litt uenig med deg der plankekæll. Kantspillet vårt har vel vært nærmest katastrofe offensivt. Vi kommer sjeldent til dødlinja og får slått gode innlegg. En ting er at vi er dårlige på skape 2 mot 1 på kantene, en annen ting er at vi stort sett har hatt høyrebeinte på venstrekant som helst drar innover. Tror det er verdt å prøve Thommassen på venstrekant. Når det gjelder Ramberg er jeg helt enig. Skulle gjerne sett Borges sammen med Risholt. En offensiv og en deffensiv. Da ville vi også hatt fler i boksen hvis vi klarer å komme rundt på kantene. Borges har jo spisskompetanse på å komme bakfra og inn i boksen, og ville scort like mye fra midtbanen som fremme...

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340