Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 22 okt 10, 11:08

Opprinnelig postet av Holters

Når det er sagt, så skal selvsagt det gamle styret rulles i tjære og fjær for å ha satt klubben i dagens økonomiske uføre. Spesielt stuntet med Tom Nordlie var hårreisende. Bare lønna og kostnadene for ham isolert sett er katastrofale avgjørelser, men at de skalv i buksa bare Nordlie stilte ultimatum om å hente gymlærer'n, Andersson og Valencia til summer FFK ikke hadde råd til vitner om evneveik ledelse. Det beste hadde faktisk vært å ikke fått Nordlie på bakgrunn av ultimatumene han stilte fremfor å innfri hvert bidige krav han kom med.

Enig i dette. Avgjørelsene som ble tatt i fjor høst tydet på panikk - og som flere sa på det tidspunktet, det ble som å pisse i buksa for å holde seg varm.

Opprinnelig postet av Holters

Aller mest er det likevel utrolig bekymringsfullt hvor lite utvikling det har vært sesongen sett over ett. FFK har gått fra å være et spillende angrepslag til et gampelag uten presisjon og pasningsspill. Sogndal hadde langt flere trekk innad i laget og bedre presisjon. Det synes jeg dårlige og middelmådige adeccolag til tider også har hatt. Det er skremmende. På toppen spiller vi veldig smalt uten å involvere kantene i nevneverdig grad, noe vi for øvrig gjorde under Grönhagen, men da hadde vi spisser i form og en midtbane med mye løpskraft og fordelingsegenskaper.

Bare betinget enig i dette. Når vi spiller dårlig, så er det som regel slik som du beskriver. Men i svært mange kamper har vi perioder hvor vi spiller godt, har mange trekk i laget og involverer kantene. Den siste halvtimen av første omgang mot Sogndal var et godt eksempel. Problemet er at når laget ikke får uttelling, blir flere spillere stresset og spillet blir igjen slik du beskriver. De sentrale midtbanespillerne ender opp med å føre ball på tvers og slå støttepasninger der hvor en enkel pasning ut på kant er mulig.

For å oppsummere - jeg synes at laget i løpet av enkeltkamper ofte går fra å være et spillende angrepslag til et gampelag uten presisjon. Førstnevnte er ikke borte, men viser seg for sjelden til at vi har klart å sikre opprykket.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f