Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 22 okt 10, 09:33

Opprinnelig postet av Modric
FFK får maks 4 poeng til og Sarpsborg går nok ut sesongen uten flere tap!

 

Takk for at du har tro på oss, det har dessverre ikke jeg. At det er spenning er jeg derimot meget glad for.

Spillemessig har vi vært langt svakere i høst, enn i våres. Det er "mot normalt", da vi tradisjonelt er best på høsten. Føler det er en stor mulighet for at begge lag vil avgi poeng i de 3 siste rundene også. Ikke umulig at målforskjell til slutt vil avgjøre opprykket.

Skal jeg sette pengene mine på et av lagene, blir det ffk. Ikke fordi dere har et "lettere" program enn oss, men vi fordi vi varierer i prestasjonene mer enn dere. Vi har tidvis spillt svakt mot både Tromsdalen, Mjøndalen og Follo.

Synes faktisk det er trist at det ikke begge østfold aristokrater rykker direkte opp, kun fordi oppgjøret i tippeligaen ville gitt "hatoppgjøret"  ytterligere en dimensjon. For vår del vil et opprykk kun være en stor bonus. Vi ville møtt tippeligaen med lave skuldre, et realistisk og lite budsjett. Fallhøyden ville ikke vært så stor, samt at vi har en klubbleldelse som ikke ville vært på shopping som fulle sjømenn på lønningsdag.

Dere tror jeg faktisk kanskje er avhengig av opprykk for å generere midler til drift og gjeld. Samtidig har dere helt andre forutsetninger med et av landets flotteste stadion anlegg. Står fortsatt Onkel Terje med åpen lommebok?    


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f