Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4691

Lagt til: 22 okt 10, 09:25
Endret: 28 okt 10, 20:54
Endret av: Rey

Kampstart 15:00, Ranheim Idrettsplass.

NRK1 sender kampen.

Vi vet forutsetningene. Vi er ikke sikre på opprykk med mindre vi vinner de siste tre kampene (og selv da er vi avhengige av å vinne med nok mål). Denne kampen er slik jeg ser det den enkleste av de gjenværende, selv om Ranheim er det høyest plasserte laget. Årsaken? De er totalt ute av form. På de siste sju kampene har de 2-0-5, med knepne 1-0 over Moss og Follo. Sist fikk de smekk av Bodø/Glimt. Dessuten tror jeg ikke motivasjonen for å virkelig kjempe for kvalikplassen er så enorm, de vet at det ikke fins forutsetninger for å satse på TL-nivå der.

Dersom FFK spiller på nivået fra første omgang mot Sogndal skal det gå greit - men med nivået fra andreomgang vil selv et formsvakt Ranheim bli vanskelig.

FFK har ingen karantener før denne kampen. Det samme gjelder Ranheim (Peder Winsnes var den eneste som fikk gult kort mot Glimt, og han hadde bare ett fra før).

Et spørsmål litt på siden; kommer det noen Plankehaugen-kontingent å snakke om, eller må vi fåtallige FFK-supportere her i Trondheim sørge for støtten på egen hånd?

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340