Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tomroar

Landslagsspiller
Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 1010

Lagt til: 21 okt 10, 19:45

Jeg tror nok FFK stiller bedre enn de andre klubbene, men pengene blir brukt må mange middelmådigheter av noen spilere som såkallt skulel være på et høyt nivå.

Forsvarsrekken vår har nok lønn tilsvarende 8-10 av forsvarsrekkene i de andre laga, slik er det også i de andrelagdelene.

Vi har hatt en dsikusjon rundt antall i administrasjonen , der har jo flere ment at vi har det samme som noen av de andre klubbene, på trenersiden har det osgå vært hevdet at vi måtet få enn sistetrener fordi vi hadde mindre ressurser tilgjengelig enn de fleste.

Vi har nok høyrere stadion kostnader ( publikummsavhengig i det som er opplyst tidligere, med såkommer vip osv.

Konklusjonen er nok at de høye utgiftene blir brukt feil, da må det ryddes i enda lang tid før det kan lønnes edruelig på sultne spilere ,  Tror nok også de bør se på andre ting som ikke har gitt den store avkastningen: byprosjekt  der det fortsatt er en del i 100% stilling, har man fortsatt ikke til sportslig satsing må må det kuttes også der.

Tror heller ikke vi kan ha en 100 % stilling  på sportslig ledelse om vi fortsatt skal spille i adeccon. De bør få noen gamle spillere som har lagt opp til å dele på den oppgaven og vurdere nye spillere , mulig delvis betalt for jobben.

Tror de bør tenke helt nytt å få senket kostnadene på alt som ikke er helt nødvendig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f