Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 21 okt 10, 19:11

Ophaug har hatt en dårlig sesong ja, men i den siste kampen mot Sogndal leverte han årsbeste. Da viste han også prov på brukbar fart i bena, noe som overrasket meg positivt. Alderen hans tror jeg ikke har noe å si i den posisjonen.

Piiroja har hatt en varierende sesong, noe småskader har en del av skylden for. Var det lyskeproblemer han har hatt og tiet om? Det kan Lemmy eller Holters svare på. Har spilt omtrent på samme nivå som i fjor.

Ramberg er altfor varierende. Han har noen meget gode kamper, men har altfor mange elendige kamper. Jeg håper dette er hans siste sesong i FFK.

Thomassen har etter min mening hatt en svak sesong. Han har vært god i enkelte kamper som sentral midtbanespiller, der han faktisk har vist frem en god pasningsfot og selvsagt en strålende arbeidskapasitet. Uansett har han vært en av de jeg er mest skuffet over i år. Som venstreback er han dårlig etter min mening.

Rafn har prestert omtrent som forventet. Veldig opp og ned. Vi kan uansett ikke forvente særlig mer av en fersking på bare 18 år.

Borges har variert fra det strålende til det horrible. Det som har skuffet meg mest er alle de håpløse gule kortene pga munnbruk, sparke bort ballen osv. Men når det er sagt har han lagt ned en innsats i mange kamper som går utenpå resten av spillerne tilsammen, og det er godt gjort i en dårlig norsk kokkos-liga (ref. Arne Sandstø).

Gamboa har hatt to gode kamper, og resten dårlige. En haug med gule og røde kort er også håpløst. Jeg er veldig usikker på om FFK bør bruke masse penger på denne spilleren. Potensialet er der, men skal FFK gamble på han?

Risholt har vært skuffende. Og varierende. Jeg kjenner ikke igjen gamle terrier-Roger, noe som skuffer meg.

Staw har igjen vært skadeutsatt og varierende. En skuffende sesong av en keeper jeg hadde forventet mye mer av. Uansett er dette en spiller som jeg mener må være med videre.

Tegström er det bare å kvitte seg med. "Alltid" skadet, dårlig innsats, svake avslutninger. Glimter til innimellom. Étt usselt mål til nå er katastrofe. Han er ikke i FFK i 2011.

Valencia har hatt 3-4 gode kamper. Resten har vært ok og dårlige. Han har også en inntekt som ikke står i stil til ferdighetene, og hvis det er noen som er interesserte i fyren er det bare å gi han bort slik FFK har gjort med Gashi og Andersson.

Askar er den spilleren som har skuffet meg personlig aller mest. Han kom som et friskt pust til FFK i fjor, og hadde en rekke gode kamper i Tippeligaen. I år har han hatt bare 2-3 ordentlige gode kamper. I andre kamper har har tuslet rundt helt usynlig gjennom kampene. Jeg håper han finner tilbake til gammel form, men han har jo også en historie også fra Moss for å være fryktelig ustabil.

Mulac har vært endel skadet. Men av det jeg har sett av han tviler jeg på om han har det som skal til for å prestere høyere enn 2. divisjon.

Martinsen har hatt en ok sesong. Men jeg mener at man ikke bør gi han en ny kontrakt, til det mener jeg at han er for svak. Gi ballen til Vidar og han slår den til en motspiller. Innsatsen er det derimot ingenting å si på, den er alltid upåklagelig.

Shabani må man prøve å kvitte seg med. Gutten er aldri skadefri, og det blir bare tullete å beholde han i FFK. Men det er nok ingen andre som er interesserte heller. Vi kan bytte han med Heieren i Sarp! Wink

Odi, Becken, Elvestad og Lala får jo aldri sjansen, så de er det vanskelig å skrive noe særlig om.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f