Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 20 okt 10, 20:35

Opprinnelig postet av alexx

Kan noen her på forumet forvarme seg over meg og forklare meg, gjerne på en "pedagogisk" riktig måte Winkhva som er poenget med å bytte inn en forsvarspiller (martinsen)når vi ligger under 2-0 og desperat trenger mål, i en så avgjørende kamp? Tegstrøm varmet opp etter at vi kom under 1-0 og det mest naturlige ville være å sette inn svensken for å jage mål. Ikke minst når vi får ett mål til i baken, men neida Martinsen ble satt inn og vår beste offensive spiller Borges blir satt ned 20-30 meter tilbake på banen.

Jeg vet ikke hva Aune tenkte, men tipper det var både en defensiv og offensiv tanke bak det. Byttet kom på et tidspunkt hvor vi slet veldig defensivt, og Sogndal var nær å score flere mål. Spillerne våre hadde tydelig gitt opp. Da tenker antakelig Aune at det kan være en fordel å gjøre noen defensive grep for å begrense skadene, med tanke på at målforskjellen kan bli avgjørende, og det kunne være kritisk å slippe inn flere mål. Derfor setter han inn Martinsen som gir oss mer hurtighet og friske bein i bakre firer. Samtidig flytter han Joachim Thomassen opp på sentral midtbane, som har en bedre motor og større duellstyrke enn Ramberg som gjorde en ekstremt svak kamp. Thomassen skulle nok styrke oss både defensivt og offensivt på sentral midtbane.

Kanskje litt feigt, men jeg er uansett veldig usikker på hva en veldig kamprusten Andreas Tegström kunne tilført oss i sluttminuttene på 0-2 i et kampbilde som tilsa at han neppe ville få mange baller å jobbe med.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340