Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkmufc

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 des 04
Innlegg: 4082

Lagt til: 05 okt 10, 16:19

Opprinnelig postet av _JG_

Forstår jeg deg rett dersom jeg sier at det du her hevder er at Vålerenga fremstod som bedre etter kampen ved å hevde at alt var RBK sin feil? Når bildene viser at det er Andresens gutter som starter begge situasjonene? Først Dos Santos ved Prica og så Muri ved å sette albuen i brystkassen på Annan?

Eggen fremstod som en forbanna tulling på TV ingen tvil om det. Men er det virkelig bedre at Andresen prøver å gi dommeren skylda og å hevde at RBK-spillerne var de eneste som gjorde noe galt? Selv om hele fotballnorge stort sett mener noe annet så ser man da tydelig på bildene at det er Andresens gutter som starter bråket i begge situasjonene, og at de slett ikke er mors beste barn de heller. Vet ikke hva som er verst jeg, at Eggen forsøke verne om sine spillere eller Andresen som prøver å legge skyld på dommer og motstander.

Meget godt innlegg. Er selvfølgelig helt enig.

Irriterende at Andresen slipper så billig unna situasjonen her. Han legger all skyld på dommer og RBK spillere, når det er hans spillere som starter alle situasjonene. Strandberg er klønete å lager straffe. Santos, Muri og Berre er alle frampå å dytter og provoserer Annan og Prica, noe jeg ikke ser bort fra at de hadde fått beskjed om på forhånd.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f