Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 04 okt 10, 20:24

Jeg vil sikkert bli upopulær her nå,men synes det går for langt i uthengingen av Aune. Blir alt ok hvis Aune gav seg imorra? Hva skal vi da gjøre? Hvem skal da inn å gjøre en jobb? Samme hvem som hadde trent gutta,så hadde det blitt bråk.

 Adecoligaen er knall jevn,hvor alle lag faktisk slår alle. Se på et lag som MIF: lå nesten hjelpeløst til til ferien,og er nå et av formlaga,og som teoretisk kan klare en kvalikk plass.Slik har det også til nå,vært i TL.

 Kun RBK og VIF som har vært stabile,og nå er også Sandefjord og Kongsvinger hengt seg på som stabilt-dårlige.

Så kan man diskutere om dette forteller at den norske fotballen er blitt dårliger osv-og JA...kanskje den har blitt det,men hva så? Det er NÅ vi spiller,det er NÅ det teller. Og pr dato ligger FFK på direkte opprykk.

 Det er kun i Fredrikstad folk er så til de grader missfornøyd med å ligge an til direkte opprykk-fordi: "vi er så gode at vi skulle rykket opp allerde før ferien". Vel....vi er ikke så gode,men vi KAN bli gode,hvis alle står sammen,og vi får til en posetiv ånd.

Hvor er engasjementet som ble vist ifjor,og året før,og året før? Hvor er bannere,flaggene,galskapen? Og sist men ikke minst : hvor er GLEDEN og SMILET?

 Ønsker av hele mitt hjertet at gutta rykker opp,at styret får orden på økonomien,og at vi fortsetter i samme trend som i 2 omg mot UlfSandnes.

 Lykke til,med mange gode treningsdager nå som neste helgs kamp er utsatt:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340