Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 20 sep 10, 20:07
Opprinnelig postet av Tøfflus

Når det gjelder det å styre kamper, så er problemet først og fremst at vi blir veldig passive når vi spiller mot lag som ligger lavt.  Ikke nødvendigvis at motstanderne kjører en kontringstaktikk som fungerer så kjempeflott i kamp etter kamp, men at våre spillere virker som de ikke er innstilt på det som venter dem.

Vi trenger å være tålmodige med ballen, tåle å slå en støttepasning eller fire, og bare slå langt når vi har flyttet fram folk som kan utnytte de lange oppspillene. Problemet er at den generelle bevegelsen når vi spiller mot etablert forsvar, ofte er god i 10-15 minutter for så å avta. Follo-kampen var et skrekkeksempel. Vi spilte skjorta av dem i et kvarter, og så ble tempoet borte.

Om det er mangel på plan, eller om det er mangel på innstilling, er selvsagt umulig for meg å svare på. Jeg kan ikke se hvordan Aune skal kunne få spillerne til å løpe mer uten ball, jeg tar for gitt at plan A alltid er som mot begynnelsen av Follo-kampen. Det nivået må vi opp på oftere i sesonginnspurten. Helst i lange perioder i hver eneste kamp.

Håper Aune tar fram video av slike perioder hvor laget spiller bra, og gjør sitt beste for at spillerne skjønner hvorfor de lykkes i disse periodene.

 

Akkurat.....og de aller fleste lag ligger lavt når de møter oss. Kanskje da en ide og legge seg litt lavere selv....slik at det blir mer åpninger når vi vinner ballen. Det at de kun spiller bra i 15 min...da spør jeg meg: åssen er trenings grunnlaget? Er gutta for dårlig trent? Vi har jo vært plaga av skader osv,mulig det kan ha noe å si.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340