Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4691

Lagt til: 16 sep 10, 13:16

Hvis Kongsvinger går konk, så blir de flyttet langt pokkerivold ned i divisjonene, og ett lag slipper nedrykk fra divisjonen over den hvor KIL havner. Så om de må starte på nytt fra 6. divisjon vil et heldig 5. divisjonslag i Hedmark beholde plassen sin i 5. i stedet for å rykke ned i 6.

Fra Tippeligaen blir det dermed bare Sandefjord som rykker direkte ned, kvaliken blir som planlagt mellom nummer 14 i Tippeligaen og lag 3-5 i Adeccoen, som i fjor. Det blir ikke noen ekstra som rykker opp, bare færre som rykker ned. Om tabellene sto som i dag og Kongsvinger konker, skjer altså følgende:

Ned til Adecco: Sandefjord.

Opp: Sogndal og FFK.

Eventuelt Hønefoss ned og Sarp/Glimt/Ranheim opp, dersom Hønefoss taper i kvaliken.

Fra Adeccodassen blir nedrykk som planlagt, de tre nederste (siden Lyn allerede er kastet ut). Opp fra 2. divisjon kommer fire lag, og dermed er det 16 lag i de to øverste divisjonene, slik det skal være.

Det som er mer spennende er jo hva som skjer med TL-tabellen dersom KIL strykes. Vil noen lag tjene mye på det? I følge 100% Fotball (http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article180041.ece) vil Brann brått være involvert i kvalikstriden igjen, for fullt. Avstanden mellom RBK og VIF øker til 10 poeng, men med en kamp til gode for VIF.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340