Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 16 sep 10, 09:26

Etter seieren over Glimt våger jeg påstanden at det står mellom oss og Smurf 08 om andreplassen. Det er godt at FFK har den beste bortestatistikken i 1. divisjon, for vi har fem bortekamper på de siste sju. Først ut er Alta som vi slo 3-0 i åpningskampen uten å egentlig imponere. Alta har vært veldig opp og ned denne sesongen, sist hjemmekamp tapte de mot Bodø/Glimt. Men den kampen tar vi vel i kamptråden, la oss diskutere resten av runden.

Nybergsund - Sogndal: Sundet presset oss overraskende hardt sist søndag, og kan skape problemer også for Sogndal. De har fortsatt håp om en kvalifiseringsplass om de tar poeng her. Sogndal har vunnet de siste to, men vi skal ikke lenger tilbake enn 22. august for å finne deres siste tap, mot Tromsdalen. Tipper U her.

Mjøndalen - Ranheim: Her tror jeg kombinasjonen av et hjemmelag i poengnød og et litt desillusjonert bortelag fører til hjemmeseier. Bruntrøyene er nest sist og har fire poeng opp til trygg grunn. Ranheim kan, om runden går godt for FFK, bli tatt igjen av både Trysilknut og Strømmen.

Bodø/Glimt - Sandnes-Ulf: Jeg nøyer meg med å si sikker H. Glimt gir garantert alt for å reise kjerringa.

Follo - Løv-Ham: Bortelaget er høstens formlag og har gått fra å ligge like over nedrykksstreken til å blande seg i kampen om kval. Tapet mot Glimt forleden var en strek i regningen.  Follo på sin side gikk fra å slå oss til å tape mot Ulf, og jeg tipper B her.

Smurfene - Strømmen: I utgangspunktet er blånissene klare favoritter - de er formlaget blant topp 5 og står uten hjemmetap. Men de går på en del uavgjorte, senest mot Bryne hvor de sløste enormt med sjansene. Et Strømmen-lag i form kan kanskje gi uventede problemer? Holder en knapp på H, men krysser fingrene for en overraskende U.

Moss - Bryne: Et realt bunnoppgjør. Begge ligger på nedrykksplass før runden, det laget som vinner vil trolig hoppe et par plasser opp og jeg tror det blir Moss. Bryne har klappet fullstendig sammen og har ikke vunnet en kamp siden den 6. juni ...

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340