Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 15 sep 10, 08:53

Fytti bikkja så uheldig det går an å være. Når man brekker benet etter noe som knapt er en tøff duell, da har man virkelig trukket korteste strå. God bedring, Valencia.

Hva gjelder prestasjonen var dette bare nok et eksempel på at Ferguson gjerne eksperimenterer i overkant mye med laget mot de antatt svakere motstanderne i CL. Noen ganger får man betalt, men når motstanderne er så defensivt ryddige som Rangers var i går, blir mangelen på samhandling alt for tydelig. Det var ekstremt enkelt å se at det var mange som ikke hadde spilt sammen i år.

Både venstresiden (med Fabio og Park) og høyresiden (Brown/Valencia) var lite samkjørte, og den sentrale midtbanen med Fletcher og Gibson likeså. Fletcher er en ryddegutt, og Gibson har ikke de samme skapende kvalitetene som Scholes, Giggs (eller Carrick i normal form). Ikke ennå. Riktignok har han en bedre skuddfot enn Giggs, Fletcher og Carrick, men i går så det ut som det var alt han hadde.

Rooney virket sur og umotivert. Litt merkelig med tanke på at han var god for England sist. Har dumhetene hans påvirket ham mer enn vi skulle trodd?

Denne kampen var omtrent like kjedelig som førsteomgangen av FFK-Nybergsund på søndag. Begge kamper bør snarest i glemmeboka. Til søndag venter Liverpool og da må innsatsen (og samhandlingen) være på et helt annet nivå. Liverpool kommer til å spille som om det er cupfinale.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340