Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 14 sep 10, 10:19

Opprinnelig postet av Ymer

Om TFA skal skiftes ut så hadde det vært kjekt om noen kom med noe mer realistisk enn å dra gamle råtne lik opp av hatten.

Godt sagt. For å si det slik - folk tror visst at Nordlie sluttet fordi "spillerne ikke orket å trene" eller noe slikt. Saken er enkelt og greit at Nordlie ikke er rett mann når klubben allerede er en trykkoker. Han er rett mann dersom det kun er det sportslige som er på hæla - at spillerne trenger et spark bak, rett og slett. Man er noget naiv om man fortsatt mener det var alt som var galt i fjor.

Jeg har også sett Jonevret nevnt. Joda, han er en dyktig mann - men dyktige menn koster penger, mer penger enn FFK har. Greit, man kan si at vi taper mye på å ikke rykke opp, men i likhet med mange andre norske klubber har vi måttet innse at vi først må skaffe penga og så bruke dem. Ikke bruke penger med høy risiko fordi man kan tjene mer neste sesong.

Hva skjer om vi degraderer Aune og ansetter en ny mann nå - for så å ikke rykke opp? Da tror jeg verken skifteretten eller mannen med ljåen er langt borte.

Samme hvor misfornøyde folk er med Aunes taktiske disposisjoner: Innse at penga ikke fins, og at ut året må vi innfinne oss med at Aune er lagets trener. Jeg velger også å tro at han, i tospann med Trond Amundsen, sitter med mer fotballkunnskap enn mange av forståsegpåerne her. Derfor vil jeg ikke kaste meg på hylekoret hva gjelder taktiske disposisjoner. Det virker dog som laget er uten glød, det kritiserer jeg gjerne Aune for, men det er et gedigent sjansespill å hente inn en ny mann.

Det kan føre til mer motiverte spillere. Men det kan også føre til det komplette kaos - som i fjor. Jeg vil ikke ha mer kaos. Jeg vil ha kjedelig, traust fokus på neste kamp.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f