Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffk1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 12 sep 10, 18:17

Herregud så flaut å være tilstede på stadion i dag. Begynner nesten å skjønne de som ble hjemme.

Jeg har aldri sett FFK så planløst, tannløst og elendig fremover på banen. Det ser ut som absolutt alt er tilfeldigheter og ingenting er noe dem har trenet på. Det ser ut som det er tilfeldig hvem som løper, hvem som tar med ballen fremover og hvem som løper dit og dit. Hvert eneste angrep er en rad med tilfeldigheter.

Hvor er planen hen Aune? Hvor er planen når vi har mulighet på en kontring? En tar med seg ballen og ser febrilsk etter medspillere som kanskje er der?

Hva med å forsøke å drepe kampen med 2-0 tidlig i andreomgang? I steden ser det ut som klokka er 90+4 minutter og de skal bare kontrollere inn de siste sekundene. Det går dårlig når det er 45 minutter igjen. Ikke for det, to sjanser i andreomgang skal ikke gjøre at vi slipper inn to mål heller.

Eneste positive i dag er at begge debutantene scorer. Men selv det hjalp ikke. Dette laget rykker aldri i verden rett opp. Se på Sogndal. Leder mest sannsynlig med seks poeng etter denne runden. Det skulle vært oss det! Nå kommer smurfene for fullt, mens pilen til FFK peker rett i dass. Det er bare ruiner av fortet Fredrikstad Stadion. Det er like skremmende der for motstanderlaget som spøkelseshuset på Tusenfryd som ikke er der.

Det begynner å bli veeeeeldig lang tilbake til 18. juli. Sist gang FFK vant hjemme. Strømmen er et bedre hjemmelag enn FFK.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f