Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 12 sep 10, 18:05

Jeg vil komme med en liten advarsel til sarte FFK sjeler; her kan det bli mye negativt oppgulp! Men jeg har holdt meg lenge fra å komme med for mye kritikk, men nå klarer jeg ikke mer, jeg må "synge ut" FFK betyr for mye for meg til å la være.

Hvor skal jeg begynne? Det ene middelmådige Adecco laget etter det andre kommer hit og får med seg poeng hjem, etter nøyaktig samme oppskrift; legge seg lavt og vente på kontringer, får 2-3 målsjanser og det er nok til å få poeng. Trenerteamets svar på denne utfordringen er den samme hver gang, opp med Piroja og legg om til "gampefotball" resten av kampen.

Dette laget er bare en trsit skue nå for tiden; ingen spilleglede, ingen plan,ikke noe kollektivt spill, ingen lederskikkelser på banen, ingen lederskikkelser utenfor banen, ingen stolthet, vinnervilje eller karakter.

Hva så med mannen som sitter med ansvaret? Jeg har aldri vært noen stor tilhenger av Aune, men nå begriper jeg rett og slett ikke hva han driver med. Stadige skiftinger av spillere, Valencia spiller spiss den ene kampen, neste er han kantspiller på midtbanen, Lala et kjempetalent som har gjort det meget godt i Sverige får nå 10-15 min, i ny og ne, andre som har underprestert får spille kamp etter kamp. Si hva du vil om Halvar Thoresen som kommentator, men han pekte på noe riktig i dag, de stadige utskiftingene på mannskapet, har Aune noe ide om hva han vil eller driver han og eksperimenterer, med 7-8 kamper igjen av sessongen?

Et annet relevant spørsmål som må melde seg etterhvert, har han mistet garderoben?(spillernes tillit)det må jo påvirke de etterhvert det som foregår. Han er i hvertfall i ferd med å miste publikums tillit, fikk han med seg pipekonserten etter matchen i dag tro?

Jeg tenker med glede tilbake på de årene som FFK var nærmest uovervinnelige på FFK-stadion og det ene topplaget etter det andre ble sent hjem som slakt, og hva er det vi får servert nå? patetiske forestillinger mot "storlag" som Follo og Nybergsund. Jeg er desverre for å si det forsiktig, begrenset opptimist  foran avslutningen på sessongen


 

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f