Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 02 sep 10, 14:47

Jeg venter fortsatt spent på svaret fra Patrioten om hvorfor Amundsen skal trene FFK istedet for Aune. Personlig har jeg ikke peiling på hvem av dem som er best som trener fordi jeg har for liten kunnskap ang Amundsen. Det kan meget vel hende at Amundsen hadde vært bedre for FFK enn Aune som hovedtrener, men jeg kunne godt tenkt meg å vite hvorfor. Patrioten vet tydeligvis hvorfor det hadde vært best, og da hadde det vært interessant å vite begrunnelsen. 

Slik jeg ser det er disse to gutta rimelige jevnbyrdige, jevngamle og står for de samme tingene hva gjelder å bygge lag/klubb. Det er hvertfall inntrykket jeg sitter igjen med etter intervjuer med begge osv. Aune kjenner jeg godt til fra tidligere (både trener og lærer), mens det virker på meg som Amundsen har mange av de samme egenskapene.

Slik Patrioten uttrykker seg virker det på meg som at Amundsen er en strålende trener og Aune en skandaløst dårlig trener. Jeg tror ikke dette stemmer. Jeg tror kanskje sannheten er et sted midt i mellom, at begge to er gode trenere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f