Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gonzales

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 09
Innlegg: 197

Lagt til: 30 aug 10, 19:47

Vil tro at guttane er ute etter å revansjere arbeidsuhellet mot Follo, men det hjelper ikke med bare innsats. Nivået på pasningsspillet må også opp noen hakk, i tillegg trenger vi mer beveglese rundt ballfører når vi møter muren av spillere midt på motstanderens banehalvdel. Hører at Thorvaldsson skal være en hardtarbeidene og bevegelig spiss, håper at vi klare å stresse Nybergsund såpass at vi klarer å gjenvinne ballen høyt i banen flere ganger enn vi har gjort i det siste. Det hadde gjort seg med 5 seire på rad i perioden som kommer nå, aller helst enda flere. Håper på dette laget:

                      Staw                                                                                                                                                        Gamboa - Shabani - Piiroja - Wallace                                                                                                    Valencia - Ramberg - Thomassen - Lala                                                                                         Thorvaldsson - Tegan                                     

 Kaptein Ophaug har ikke akkurat stått frem som noen bauta i midtforsvaret i det siste, selv om han er viktig for å holde orden på forsvarsrekka. Vil gjerne se Shabani som er bedre langs bakken, vel og merke dersom han blir spilleklar. Håper Lala kan bidra bra fremover, selv om vi kanskje mister litt defensiv løpskraft uten Rafn. Hvis Gilmak overbeviser på trening hadde det vært artig om han får prøve seg på midtbanen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340