Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 aug 10, 17:05

Jeg skjønner argumentet ditt, ffkmats.

Dette var en typisk "hverdagskamp" som Tom Freddy Aune snakket mye om før seriestart. Selv om det ble mye prat i media, virker det ikke som om han helt har tenkt ut hvordan FFK skal vinne disse kampene.

Jeg syns forsåvidt det er greit at Askar starter på kanten. Han har god fart, og det trengs på kanten når man spiller med Tegström og Borges på topp. Nå skal det sies at Askar ikke akkurat er så god til å gå på de riktige løpene, men dog.

Det jeg imidlertid ikke skjønner, er hvorfor han setter innpå Simen Rafn når han velger å ta ut Askar. Rafn har jo så og si blitt en defensiv midtbanespiller på A-laget, fordi han er pliktoppfyllende i returløpene. Offensivt har det derimot blitt så som så.

Jeg ville personlig klina til med Lalawele, som hadde tilført FFK offensiv kraft og mer uforutsigbarhet i angrepet vårt. Jeg syns det er merkelig at Lala får så lite spilletid som han gjør. Tidligere i år har man snakket om at han er et ekstremt talent, og at det er derfor de tok seg bryet med å leie ham ut til Sverige fremfor at de egentlig kunne ha sluppet ham fritt.

Men når han først kommer tilbake til klubben, må han slite benken. Det spørs vel om han får innvilget arbeidstillatelse om han ikke får mer spilletid snart.

Det blir jo hvertfall rart å hente ham tilbake hit for å la ham sitte på benken, når det sies at han hadde det godt i Sverige med en dyktig trener og et godt utviklingsmiljø.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f