Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 30 aug 10, 15:39
Endret: 30 aug 10, 15:44
Endret av: Holters

Synes det er mye mangel på fotballkunnskap her nå. Hvordan kan folk klage på innsatsen i går? FFK forsøkte da virkelig, og innsatsen var absolutt på plass! Det var ferdighetene som manglet i går.

Dessverre ser vi en trend der FFK ikke er gode nok til å spille ut et etablert forsvar. Gang på gang ser vi at FFK har store problemer med å opprettholde balltempo mot motstandere som ligger med samtlige spillere innenfor egen sekstenmeter, og desperat forsøker å drepe tempoet i kampen. Det samme så vi i går.

Samtidig makter ikke FFK å opprettholde trykket, øke balltempoet, og vende spille hurtig, da basisferdighetene ikke virker å være gode nok. Laget besitter rett og slett ikke den pasningskvaliteten som må til. FFK er nemlig ikke Barcelona.

Når da publikum, trenere og spillere gradvis utover i kampen blir mer og mer utålmodige grunnet høyt forventningspress, forsvinner disiplinen, og samtlige spillere blir sendt i angrep. Brått får meget disiplinerte Follo en kontringsmulighet, og tre ganger klarte de å kontre inn enkle mål. Det var pinlig å se på.

Om det er treneren eller spillermaterialet som ikke er godt nok er tusenkronersspørsmålet, men trenden er uansett klar:

Når FFK først vinner - gjerne ved at de scorer det første målet, og motstanderne må frem på banen - så vinner vi stort. Vi er gode mot lag som angriper, men desto dårligere mot lag som forsvarer seg til poeng.

Jeg synes vi fortsatt mangler kvalitet i sentrallinjen:

  • Vi har ingen Kasey Wehrman (kanskje den viktigste enkeltposisjonen for ethvert suksesslag og den vanskeligste typen å finne ved siden av en storscorer) - en midtbanedirigent med pondus som styrer spillet med stor ro og ligger som et skjold foran stopperne.
  • Vi har heller ingen Patrik Gerrbrand - en ballsikker, hurtig midtstopper som kan slå presise oppspill og gå på offensive raid. 
  • Og vi mangler selvsagt toppscoreren, selv om vi får håpe at Thorvaldsson er middelet på veien som skyter oss til Tippeligaen.

Deretter kan man jo også vurdere om vi har en stabil nok keeper og/eller en god nok venstrekant...

Gamboa derimot ser ut som en solid forsterkning på høyrebacken!

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f