Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 30 aug 10, 08:19

Trist kamp :-( Ble sittende igjen litt på overtid i går for å deppe litt.. Var noe møkk det der. Kjøpte meg senere en deppe-burger, og møtte noen Follo-supportere som jeg gratulerte med en fortjent seier..

Da får vi se videre til neste kamp. Nå må gutta holde fokuset og være sultne på Tippeligaen mener jeg. Om vi er gode nok eller ikke er en annen sak mener jeg da, vil heller rykke opp allikevel. Da vil vi jo få litt flere midler tilgjengelig til å kanskje bli gode nok om det er tilfellet.

Angående møkkasupportere på langside og alt dette her.. Jeg sitter på Felt A og der er det grei blanding. Raden bak meg er det en gjeng med gamlinger i rød FFK-caps, med en sånn gullplate på. De spytter ut så mye dritt hele forbanna tiden at begeret mitt snart er fullt og da skal de få hørt det.

De slenger så mye dritt om våre egne at det bare blir latterlig. Til og med før en pasning har blitt motatt klarer de skrike ut "NEI FY FAEN SÅ RÆVA", men så viser det seg at passningen kom frem allikevel. Man kan godt si at alle supportere er like mye verdt, men da skulle munnbind på enkelte vært et alternativ.

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f