Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Hegerfors

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 29 aug 10, 20:53

Opprinnelig postet av Ziggy Stardust
Her stiller det opp 6.200 supportere for å støtte laget sitt mot tabelljumbo. Det er imponerende..!! Og hva får de tilbake ????? Etter den pinlige forestillingen, så skjønner jeg at folk går !


Hvis du kaller det som skjer på langsiden mot Høgskolen  å støtte laget sitt mot tabelljumbo, er det jaggu like greit at de går. Det er direkte pinlig å se hvordan folk på den tribunen behandler sine egne spillere kamp etter kamp. Og da tenker jeg ikke på at folk i frustrasjon går før fløyta går! Nei, jeg tenker på at folk piper mer på egne spillere enn motstanderens, jeg tenker på at en god del gjør alt dem kan for å fortelle dem hvor ræva dem er. Tro meg, spillerne merker det godt!

Diskutér spillere, trenere, styret og supportere utenfor stadionportene 7 dager i uka. Men de to timene man er inne på stadion for man skjerpe seg. Ikke en kjeft så blir bedre av å bli fortalt hvor ræva man presterer hver gang man skal hente ballen for å ta innkast....   

Øyvind Hoås er et glimrende eksempel. Det var fler som pep på han da han spilte på FFK, enn etter at han som sarpespiller delte ut noen albuer til fredrikstadspillerne! 

---------------------------

Sverige marscherade ut ur VM-90: 1-2, 1-2, 1-2


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340