Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 26 aug 10, 15:51
Endret: 26 aug 10, 15:54
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av Holters

Det er mange internasjonale kampdager, og da har man lite grunnlag for å nekte spillerne å reise. Har klubbene da landslagsspillere, bør de jo få utsatt kampen.

Husk at det som regel er spillefri i Tippeligaen på slike internasjonale kampdager, så de blir ikke like ofte berørt.

Nå møter du deg selv i døra.. Tror ikke det filipinske u-21 landslaget tilpasser seg europeisk/internasjonal terminliste; spesielt ikke mtp treningskamper..

Som du tidligere har skrevet - regelverket er klart og det skal ikke utøves skjønn. Spiller det filipinske u-21 landslaget treningskamp mot Vietnam i Manila, så har avgivende NORSKE lag krav på å få flyttet kamp.

Bare for å (nesten) drepe denne diskusjonen med en eneste gang:

NFFs regelverk bygger på internasjonale regelverk, og det er FIFAs regelverk som regulerer hva som er internasjonale kampdatoer. På internasjonale kampdatoer har klubbene plikt til å frigi sine spillere. Dette fikk jeg bekreftet av Eirik W. Sandsten (seksjonsleder, juridisk seksjon, NFF), og han fortalte videre at når klubbene ikke har noe valg - og fyller kriteriene - vil en søknad om utsettelse bli innvilget.

Når en klubb i utgangspunktet ikke har plikt til å frigi spilleren, så stiller det seg litt anerledes. Trolig er dette årsaken til at Premier League ikke gir utsettelse for afrikamesterskap, da dette ikke er internasjonale kampdatoer.

Sandsten måtte sjekke om hva NFF hadde som praksis i slike tilfeller, som ditt filipinske U21-landslag, men skulle komme tilbake til meg ved en senere anledning. Wink

FFKs tre landslagsspillere - Raio Piiroja, Cristian Gamboa og Celso Borges - spiller alle kamper på internasjonale kampdatoer, og FFK som klubb har demed plikt til å la de dra.

Opprinnelig postet av mysthical
Og siden man er inne på regler osv osv. Du vet sikkert dette holters, men er det ikke sann at hvis et landslag spiller kampen utenfor de fastsatte datoene til FIFA så kan klubben nekte spilleren å reise?

Korrekt.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340