Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 26 aug 10, 11:19
Endret: 26 aug 10, 11:27
Endret av: Holters

Og begrunnelsen din for dette er? Annet enn at da får ikke FFK utsatt kamper?

For meg personlig er det ren dritt om et lag spiller med 11 costaricanere eller 11 spanjoler dersom det ikke er lokale spillere på banen. Ser ingen grunn til at man skal få utsettelse for å ha europeere på laget når man ikke skal få det for å ha costaricanere på laget.

Dette blir for øvrig mye av den samme diskusjonen man hadde tidligere rundt ikke-EØS-spillere. Man fikk ha maks 2-3 i troppen, noe som er helt på trynet, men man kunne ha 11 fra Spania. Heldigvis har regelverket blitt langt bedre på dette området.

Nå når FFK har to costaricanere på landslagssamlinger, så er dette på internasjonale kampdager. Raio Piiroja spiller jo i samme periode!

Uansett, så blir dette en helt fantastisk tåpelig diskusjon. Etter at du fant ut at du dreit på draget har du vridd dette over til en regeldiskusjon, hvor nå nå ønsker å endre reglene eller hvordan reglene har blitt fulgt i praksis. Du har altså gått fra å sutre over at FFK ble favorisert til å hevde at regelverket er feil eller eventuelt feiltolket...

Nå blir det en rimelig tåpelig diskusjon siden utgangspunktet for debatten har blitt endret.

FFK fyller kriteriene for å få kampen flyttet, mens sarpingene gjør det ikke. Ergo kan du bare innrømme at FFK Ikke har blitt særbehandlet, slik du startet med å hevde.

Opprinnelig postet av foyn

Min kjappe tolkning :

Dette er ingen tolkning, men en ønsketenkning. Du skriver jo bare hvordan du mener det bør være uten å ta høyde for hvordan det er og har vært praktisert lenge, og det er det sistnevnte som er viktig i en diskusjon om FFK blir favorisert/særbehandlet eller ei.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340