Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 26 aug 10, 11:13
Endret: 26 aug 10, 11:19
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av foyn

Går man til en firkantet lovtolkning, så innebærer det at lag kan få flyttet kamper hvis de har to faste spillere som skal spille treningskamp på det filipinske u-21 landslaget - enig ?

Mener du det er feil? Skulle man bare fått utsettelse om man hadde spillere på det brasilianske eller spanske landslaget?

Et lag som har fem av sine faste spillere på en filipinsk landslagssamling vil relativt sett være like svekket som et lag som har fem på en norsk landslagssamling...

Hva mener du skulle ha vært tolkningen?

Hvis du mener at en treningskamp for det filipinske (eller aserbadsjanske, namibiske or wahtever) u-21 landslaget rettferdigjør en flytting i NORSK adecco/tippeliga, så tror jeg vi er på forskjellige planeter..

Uten sammenligning forøvrig, men PL som vel er verdens sterkeste merkevare i form av ligaer, gir ikke fritak til afrika-mesterksapet.. Lag som handler afrikanske landslagsspillere tar det med i vurderingen når de handler, og det samme bør norske lag gjøre..

Min kjappe tolkning :

* Norske seniorlandslag prioriteres høyest; i dagens system kan et adecco-lag ha 1 spiller på et norsk seniorlandslag uten å få flyttet kamp...

* norske junior-landslag kommer deretter; dagens er vel grei nok, selv om sarpsborg f.eks fikk en utfordring med å ha 3 mann på tur med g18 (1 fast, 1 som kom innpå regelmessig og en 1 fast reserve)

* Neste pri er europa - alle kvalkamper senior gir flytting (antagelig ikke noe problem mtp terminlisten). Treningskamper - tough luck - ingen flytting. Det samme med aldersbestemte..

* Utenfor europa - ingen flytting


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340