Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 26 aug 10, 08:30

Opprinnelig postet av Gonzales

Opprinnelig postet av foyn

FFK har spillere fra estland og en som spiller privatkamper for costa rica - kampen flyttes..

Sarpsborg bidrar med to spillere som skal spille em-kval for G18 - for NORGE - kampen flyttes ikke - "begge spillerne må ha spilt de siste kampene fra start"

Patetisk som vanlig fra NFF og FFK kan fortsette å inkludere NFF på julekortlista..

Så lenge det kun er snakk om to spillere som ikke er faste i startoppstillingen er det kanskje ikke så rart at kampen ikke utsettes. Fredrikstad har tre spillere (Borges, Gamboa og Piiroja) som skal spille landslagskamper, og alle er faste i startelleveren. Da blir det mer naturlig å utsette kampen også.

Magnar har spilt "alle" kampene og er soleklar; Hugues har kun spilt 5 minutter de to siste kampene. NFF har således sitt på det tørre når det gjelder denne saken.

Når det gjelder FFK, så spiller Piroja kval-kamp, så den er grei for hans vedkommende. Når de gjelder de to andre, så spiller de treningskamp. Det står ikke spesifisert i regelverket om det må være kval-kamper for å komme under 12-4 paragrafen. Således blir det en skjønnsvurderinger fra NFF sin side om man vil godkjenne søknaden; man kunne utmerket godt ha spilt kampen.

Et avsluttende spørsmål : FFK har planlagt hjemmekamp på en søndag med forhåpninger om fullt hus. Motstander Follo har to spillere på landslaget til de Nederlandske antiller som spiller treningskamp mot Kap Verde. FFK kampen flyttes derved til en lite attraktiv tirsdag og FFK taper TV-kamp og 3000 tilskuere; et anslått tap på 750.000.

Den tirsdagen spiller u-21 landslaget kamp og Lasse Staw beordres til kamp.. Masalin er skadet og en 17-åring settes i mål for FFK.

 Synes dere at FFK-kampen skal flyttes ? Hvis svaret er ja, og FFK's supportere er forbilder i å etterfølge et regelverk 100 % også der hvor det er mulig å utøve skjønn, så bøyer jeg meg i støvet og forlater tråden


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340