Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 24 aug 10, 20:04

Opprinnelig postet av Goran Karlsen

 I april vet man ikke slik. Den eneste muligheten for forandring vi så den gang var tv-kamp, noe som hadde gitt en kampstart to timer tidligere. Derfor er det sinnsykt surt å miste den turen nå. Hvis nøff velger å omberamme kampen nå, så er det lovlig sent. Borges fikk ikke spille mot Frankrike tidlig i vår av FFK, og da hadde ikke FFK startet sesongen engang. Så dem kan vel strengt talt holde dem hjemme igjen, spesielt når kampen er en privatlandskamp. Det samme gjelder Raio.

Er du seriøs her?? Mener du vi skal be dem droppe landslaget? At vi gjorde det mot Frankrike var en liten skandale og den sikre vei mot at spillerne vil vekk og at det blir vanskeligere å få nye attraktive landslagsspillere! Trur du Raio hadde droppet EM kvalik for å spille mot Bodø? No way!

Når det er sagt har det hele tiden vært landslagsdatoer denne helgen og det er synonymt med at FFK må utsette kampen, siden vi har en del spillere på diverse landslag.
Sikkert surt for dere som har bestilt, men hva i alle dager er vitsen med å bestille et halvt år i forveien? Skal vel litt til at et stakkars fly til Bodø blir utsolgt, hvertfall før det er en uke igjen til avreise...

NFF kan beskyldes for mye, men ikke det her, det må vel du skjønne å? Eller vil du vi skulle reise opp og spille uten kanskje 4-5 faste spillere og kanskje ødelegge sjansen for opprykk???


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f