Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 03 aug 04, 16:04
Enig i at Helland ikke bør brukes i midtforsvaret her. Han sliter veldig mot Fredheim Holm som er altfor rask i bevegelsene langs bakken for Helland. Sist gang ble han lurt opptil flere gang og måtte også gi straffe fordi han rett og slett er for treg til å forflytte seg langs bakken mot tekniske og hurtige spillere.

Likevel vil jeg gjerne se Helland fra start. Han har rutine og ro som kan bli essensielt i denne kampen. Men det må bli på midtbanen, som da han kom inn nå sist.

Iversen er svingod i lufta, det er bare å erkjenne, og Bora er nok et stykke unna det nivået. Det blir derfor viktig at backene og midtbanen støter tidlig på kantspillerne, de må ikke få komme i innleggsposisjon. I hvert fall ikke ned mot dødlinja. At de vil slå lange baller skrått bakfra får vi tåle, fra den vinkelen får ikke Ivers headet rettvendt på mål.

Topp konsentrasjon og innsats på samtlige så er det fullt mulig med tre poeng på Ullevaal. Men vi må heve oss enda et hakk fra Molde-kampen samt bli mer effektive. Savner også at det blir vist mer muskler og vunnet flere andreballer på midtbanen. I såmåte kan Helland igjen være god å ha fra start av.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340