Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fredd

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 1206

Lagt til: 22 aug 10, 11:51

Opprinnelig postet av sarpen
Du må enten være drita tjukk i hue, eller fra Fredrikstad for å "frikjenne" Barsom. Dette er helt klart i kategorien: GRISETAKLINGER, tiltross for at gjerningsmannen trolig ikke liker svin. At dommeren ikke ga direkte rødt kort er skremmende og burde engasjert spillere i langt større grad. Det handler om at psykopater kan ødelegge karrieren til andre spillere. UT MED SVINET!

For en slående argumentasjon! Regner med at du kjenner Barsom godt siden du hinter til at han er muslim. Uten at jeg kjenner han godt så kan jeg si med 99% sikkerhet at det er han ikke. Medlem av Kristendemokraterna i Sverige og kors rundt halsen. Minner ikke veldig mye om en muslim.

Jeg kan fortelle deg at da er det drita mange folk som er tjukke i hue. Er mange som mener at denne taklingen har blitt mye styggere pga konsekvensen. Og her ligger roten til problemet. Konsekvensen er stor i dette tilfellet og dermed blir taklingen styggere. Jeg regner med at siden du sarpen kjenner Barsom så godt så husker du vel taklingen han selv ble utsatt for på Briskeby? Hvorfor er det ingen som diskuterer den lenger? Barsom måtte stå over et par kamper pga hjernerystelse, men så kom han på beina igjen. Dermed var den saken glemt.

Psykopat: Personer som lider av psykopati er utpreget egoistiske.

Abgar Barsom har jobbet enormt med ungdomsarbeid i Forward BK. Han er også ofte med på ulike treningsleirer for å gi unge spillere treningstips. Så dette er en psykopat.

Neste gang anbefaler jeg deg å vite litt om det du snakker om....

---------------------------

Fredd


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340