Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 19 aug 10, 23:55

Ja. Kampen endte med et 2-0 tap etter et veldig tidlig og et veldig seint mål. Alt i alt et helt greit resultat. FFK slet litt med å skape sjanser. De hadde et par men ikke av den veldig store sorten. 

FFK åpnet dårlig med et mål imot etter 2-3 minutter. Litt slapp markering gjorde at en Bærumspiller ble spilt gjennom på 15-16 meter og satt ballen kontrollert nede i lengste hjørnet. Etter det fulgte en litt treg periode med mye dueller og mye nesten. Sjanser var det dårlig med. 

Bæringene skapte et par tre halvstore sjanser. og en FFK spiller måtte dessverre byttes ut med skade. Men stort mer er det ikke å melde fra første omgang

Etter hvilen hevet spillet seg voldsomt og FFK hadde et visst press det første kvarteret av 2. omgang, uten å skape mer enn et par halvsjanser. 

Bæringene valgte å feire denne ledelsen med et voldsomt fyrverkeri (Ikke på banen desverre) de siste 15 minuttene. Dette sannsynligvis på bekostning av strømregningen. For etter at de gulkledde hadde satt inn sitt 2. for dagen. Måtte kampen avbrytes 5 minutter før tida da flombelysningen ble slått av.

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f