Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 18 aug 10, 11:51

Opprinnelig postet av Marensius

Dette har ikke noe med at de har spilt noen dårlige kamper nå i det siste. De har ikke hatt noe spillesystem på halvannet år, stort sett alt er tilfeldigheter. Nå blir det helt feil å sammenligne Aune med senior eggen. Men se hva som har skjedd der oppe, Rosenborg har vært litt fra og til nå i flere år, så kommer Eggen inn og plutselig kan vi se et mønster i alt som skjer.

Dette mener du ikke? Påstår du altså at det er system i RBK nå, mens det ikke var det for et par måneder siden? At laget som kun tapte én seriekamp i fjor ikke hadde noe system, at det ikke var noe mønster? Du har falt for journalistenes propaganda. Det som har skjedd er at Eggen har prøvd å gjøre laget sitt mer gjennombruddshissig, mer slik hans egenkomponerte lag spilte før. Det er hva folk tydeligvis vil ha når de ser RBK, og for all del - det kan godt tenkes at RBK vil være et enda bedre lag etter disse månedene med Eggen. Men derfra til å si at det ikke var noe mønster i spillet deres under Hamrén - den nye svenske landslagssjefen - det høres fjernt ut.

Dessuten - ikke overvurder spillermaterialet Aune har å jobbe med. Det mangler for mange fra sølvlaget i 2008 til at en sammenligning kan trekkes i det hele tatt. Hele sentrallinja (med unntak av Raio Piiroja) er borte.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f