Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 18 aug 10, 11:08

Mange kommentarer, og veldig mange skriver.... hvis FFK bare hadde gjort sånn eller sånn... og Aune har tillit, men syntes de mangler et spillesystem, Aune gjør en god jobb, men vi mangler kontringsspill.... Alle disse kommentarene betur jo at FFK manlger noe elementært som et spillesystem. Spillere blir brukt på feil plasser, feil spillere blir byttet inn.

Dette har ikke noe med at de har spilt noen dårlige kamper nå i det siste. De har ikke hatt noe spillesystem på halvannet år, stort sett alt er tilfeldigheter. Nå blir det helt feil å sammenligne Aune med senior eggen. Men se hva som har skjedd der oppe, Rosenborg har vært litt fra og til nå i flere år, så kommer Eggen inn og plutselig kan vi se et mønster i alt som skjer.

Ja Trulsen, og Jonassen høres kanskje teit ut, fordi de aldri har fått tillit i noe særlig høyere nivå enn 2.div. men det var bare et eksempel på trenere med veldig klare tanker i forhold nettopp spillemønster og taktisk klokskap. Hvis en sammenligner Aune med noen av disse, hva har Aune gjort før FFK som gjorde at han var kvalifisert til å trene FFK???

Og si hva dere vil om mannskapet til Fredrikstad, de har faktisk utrolig mange gode spillere, utrolige talenter. Det er kun snakk om tillit og klare å bruke de på korrekt plass. Og ikke minst bruke spillere som er i form. Askar har vært søpledårlig i flere kamper på rad, likevel blir han brukt kamp etter kamp. Valencia har vært strålende på ving de siste kampene, og fungerte elendig på spiss mot 08. Likevel ble han springende på topp.

Syntes absolutt ikke Aune er rett mann for FFK!!!

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f