Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5524

Lagt til: 17 aug 10, 10:13

Opprinnelig postet av Willy René

Vi må nok belage oss på at det ikke kommer noen nye spillere i dette overgangsvinduet. I alle fall ikke med bistand fra spillerinvest.

De sitter på gjerdet og blir nok sittende der til klubben ikke lenger har noen forpliktelser overfor Værste/Bryna og det er vel helt til at FFK har nedbetalt stadionlånet, var det ikke på 40mill.?

Det er vel da FFK skal få overført b-aksjene vederlagsfritt, var det ikke så? Vi må nok vende oss til en situasjon uten bistand fra Spillerinvest.

Noe av greia med FSI var jo at de uavhengig av Sport AS, og deres aksjonærer, kunne hjelpe klubben med å hente spillere. Det er bare det at nå har ikke klubben råd til å lønne spillere, og da er det ikke mye FSI kan bidra med.

Værste har tatt full kontroll på lommeboka til Sport AS, og ære være dem for det. Men når de sier at man ikke kan ta på seg flere kostnader så betyr det at det ikke kommer flere spillere, uansett om de kommer gratis.

Vi som følger klubben vil jo ha resultater, men vil vi ha det for enhver pris? Vi har ingen rik onkel på eiersiden i klubben(Sport AS) som spytter inn uhemmet med penger, som f.eks Ulrichsen i Stabæk. Vi har heller ikke en gedigen egenkapital som RBK.

Hvis bedre spillere og trener er det som skal til for sportslig suksess, og klubben tar den kostnaden så vil det antageligvis ende med AT FFK er historie om kort tid.

Om det skulle være slik at klubben kunne selge spillere som Thomassen og Borges vil det kunne redde situasjonen i noen grad når det gjelder økonomi, men vil antageligvis resultere i flere sesonger i Adecco. Ett opprykk vil gi større inntekter, men det sportslige vil også styrkes for å holde seg. Og det koster penger.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340