Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 16 aug 10, 16:47

Opprinnelig postet av ffkern

Helt enig med veldig mange her. Vi må gi Aune den tiden han trenger, for det er ikke bare bare å være fotballtrener. Kanskje han etter hvert bearbeider inn det at man må bruke spillerne i rette posisjoner også?


Håper inderlig det. Askar er grei som spiss, men da må vi legge opp spillet etter han. Nøtter ikke å gå til innlegg og be han heade de i kassa. Jeg mener han heller bør spille ving, og at vi heller satser Borges og Mulac på topp. Vi har strålende innleggsføtter i Simen Rafn, Amin Askar, Lalawele og ikke minst Alex Valencia! Det forutsetter at vi faktisk utnytter spillernes sterke sider, for og få noe ut av spillet. For per dags dato har ikke Fredrikstad Fotballklubb en tydelig nok spillestil. Vi trenger rett og slett å bestemme oss for sånn vi vil spille, for så å trene det inn. Per dags dato blir det bare kaving og spillerne prøver litt her og litt der. Pasninger på kryss og tvers i et kjør.


Jeg liker modellen vi kjørte i 1.omg mot Strømmen, for da så det også ut som vi hadde noe å spille etter. Raskt ut på kant og gode innlegg, med spillere som ville score. Alt for ofte i år så fyller vi for sent-aldri på når innleggene kommer. Husker senest i går da Askar fikk et pass ut på venstre kanten, og ble stående i nesten 2min og vente på at det skulle kommer spillere for å hjelpe han. De kom joggende etter, og Askar måtte gå inn i bane og skyte et håpløst skudd.

Laget i går burde vært:
Masalin; Martinsen, Ophaug, Piiroja, Wallace; Gamboa, Ramberg, Gilmak, Alex Valencia; Borges, Askar(Dino?)

Vi kan ikke missbruke en såpas god spiller som Alex, ved å bruke han som spiss. Innleggene hans er gull vært for FFK. Er fullt klar over at Gilmak var dårlig på midtbanen mot Trosvik, og at han viser seg bedre som stopper. Men vi må ta den sjansen, for Borges kan faktisk ikke spille sentral midtbane. Han blir blek, og får ikke brukt sine spisskompetanser i den posisjonen. Det er litt trist å se noen av spillerne spille i posisjoner de ikke behersker.

forøvrig enig med det her også.

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK

15.05.2010

18.08.2010


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f