Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Marensius

Juniorspiller

Ble medlem: 20 okt 04
Innlegg: 111

Lagt til: 16 aug 10, 09:36
Endret: 16 aug 10, 09:42
Endret av: Marensius

Når en ser på mannskapet til FFK, og deretter ser på resultatene. Ja FFK ligger høyt på tabellen, men kunne laget vært enda bedre. I mine øyne så absolutt ja. Jeg tror Aune er en begrensing for laget. Hans taktiske hode er ikke imponerende. Se på en spiller som Askar, han har vært helt elendig nå i flere kamper, likevel får han starte. Han spiller helt elendig i 1. omgang. Banens klart dårligste spiller, hva gjør Aune, han tar ut Gamboa, han hadde jo knapt fått en pasning, og det lille han fikk vist var jo på langt høyere nivå enn Askar.. Ikke bare det, men Askar blir flyttet ned på ving, og Valencia får fortsette på spiss. Valencia hadde også en rimelig elendig kamp i går, men han har jo storspilt på ving, hvorfor blir da ikke han flyttet ned på sin plass når Gamboa ble byttet ut???

Når Aune endelig tar ut Askar, setter han inn Tegstrøm. Tegstrøm som knapt har spilt en kamp på et år.... hvorfor ikke en mer teknikker som Atakora. eller en spydspiss som Kashama. To helt forskjellige spillere men er du litt taktikker kan en jo enten spille på små flater med Atakora, eller faktisk kjøre høyere tempo på ball når Sarpsborg mistet ball på Fredrikstads bane halvdel, det var faktisk litt bakrom for Kashama å løpe i.

Hva med cornere og frispark, hvor mange av disse ble plukket opp av keeperen til Sarpsborg i går??? samme opplegg hver eneste gang...

Det må da være mulig å trene noen varianter på corner. Som Risholt varianten, hva med en Andersson på volley i en sånn variant, hva med en kort corner engang i mellom, bare sånn at motstanderne ser at vi kan gjøre noe annet enn å slå ballen inn til keeper.... syntes bare det er rart???

Og hvorfor kan ikke Fredrikstad bruke en lokal god trener, det finnes mange dyktige trenere, som sikkert ikke hadde gjort noe dårligere figur enn Aune... Hva med Lasse Trulsen eller Johnny Jonassen.. Mange vil vel sikkert si, de har jo ikke no erfaring på høyeste nivå.. blabla... men hva har Aune gjort før Fredrikstad...

Personlig tror jeg Fredrikstad hadde vært langt bedre med en annen trener....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f