Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 15 aug 10, 20:41

Jeg skal vel ikke påstå å være den supporteren som har støtta FFK mest aktivt på tribuna i går. Men jeg har da kjøpt litt merchandise, to "Jeg er med"-buttoner, og oppi masse stress med jobb(er), barn og noe upraktisk kjørevei mellom Halden og Fredrikstad, har jeg sett dem live fire ganger:

Sarp borte - 0-3 - tap.
Ranheim hjemme - 2-3 - tap.
Moss hjemme - 1-1 - uavgjort.
Sarp hjemme - 1-1 - uavgjort.

Jeg har altså klart å treffe på to av tre tap og to av fem uavgjortkamper. Jeg var frista til å gå på Strømmen-kampen forrige helg ettersom jeg var i bursdag i nabolaget (nesten), men skippa heldigvis den, ellers hadde jeg hatt full pott på tapkampene.

Mens jeg var på Kreta i juli, vant FFK alle de tre kampene de spilte mens jeg var borte, og gjorde at jeg gleda meg til Moss-kampen. Sukk... Jeg vurderer å ta ut noen feriedager til å finne en billig restplassbillett.

Jeg håper ingen klandrer meg for at jeg ikke kommer til å tilbringe noe mer tid på Fredrikstad stadion i år (KANSKJE den siste kampen, HVIS opprykk er sikra før avspark). Eventuelle fotballkamper jeg skal se resten av høsten, blir nok på Halden stadion. Jeg skal se Markus Ringberg score mål!

P.S. Kampen i dag? Redda fra den totale ydmykelse ved nest siste spark på ballen. Hurra... Jeg klandrer forøvrig på ingen måte Celso Borges for det andre gule og det medfølgende røde kortet i dag. Jeg hadde fått det sjøl også. Det får være måte på dretdømming, sjøl i vikarligaen.

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f