Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

thorsen

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 aug 08
Innlegg: 905

Lagt til: 15 aug 10, 19:51

Nå er jeg muligens fortsatt oppspilt, men et par tanker:

- Utvisninga til Borges... OK, jeg skjønner godt at det koker over, dommeren var jo et brød. Var blant de som ropte "Celso Borges *klappklappklapp* Celso Borges" mens han var på vei ut. Ut over det, så var ikke Borges blant de beste i dag, men han spiller i  en rolle som er veldig uvandt (ihvertfall siden han ikke har spilt der i år) og gjør mye viktig defansivt! Godkjent synes nå jeg. Og hva fader? La Gilmak, som såvidt har spilt for FFK, ha banens kanskje viktigste posisjon i årets tøffeste oppgjør? Trokke det!

- Byttet med Tegstrøm og Gamboa, fikk forsåvidt pipekonsert og overrasket meg veldig. Men jeg synes virkelig det skjedde noe offensivt etter at Tegstrøm kom innpå. Askar og Valencia var skuffende på topp, iallefall når de får alle pasninger som hodedueller.

Men herregud så deilig målet på slutten var. Beklager til de tre sarpingene som satt ved siden av meg, tror jammen jeg sprengte en trommehinne eller to hos dem fire minutter på overtid Tongue out Innsats var det iallefall i dag!

Fikk Fossefallet banneret sitt tilbake på slutten? Jeg så det ble bært over noe skrap iallefall!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f