Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 13 aug 10, 17:21

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Etter min mening er det kun Hoås som holder det nivået du beskriver(altså tilnærmet TL nivå. De øvrige er navn "ingen i fotballnorge" har hørt om. Dette ser jo ikke veldig skremmende ut på papir, men som jeg skrev. Det er ikke på papiret fotballkamper avgjøres.

Du har sett mange kamper av Sarpsborg skjønner jeg....

Tom Erik Breive er feks en klassespiller som hadde vært god nok for flere Tippeligalag. Hoås og Wiig er også veldig gode hvis de blir brukt riktig. Ødegaard er lovende og stødig, men med litt dårlig tempo. Stopperne er gode duellspillere. Jørgensen gjør en god ryddejobb på midten, han er langt bedre enn feks Ramberg i den posisjonen. Giæver har også vist seg å være en god ballspiller. Røn er en løpsbikkje som er best til å ødelegge for motstanderen. 

Alt i alt har Sarp er meget bra og homogent lag mener da jeg. Men jeg mener også at FFK har sterkere spillere på flere plasser.

Jeg mener Berge, Breive og Hoås hadde tatt en plass i førsteelleveren til FFK.

Jeg skriver ikke dette for å være pessimistisk på vegne av FFK, for jeg mener vi skal vinne med riktig tenning og hvis vi får fart på ballen. Da skal det være klar fordel FFK på hjemmebane.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340