Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 aug 10, 14:34

Keeperen vår er U21-målvakt. Den ene midstopperen vår er en av Norges aller beste stoppere, selv om han har vært noe skuffende i år. Han er også Estlands beste spiller. Venstrebacken vår holder høy klasse, og mange europeiske storklubber har vært interesserte.

Høyreback/kanten vår spiller på A-landslaget til Costa Rica. Den ene midtbanespilleren vår er U21-spiller, og har vært aktuell for Stabæk. Han spiller jo dessverre ikke på søndag.

Venstrekanten vår er G18-landslagsspiller. Spissen vår er Adeccoligaens desidert beste spiller, og spiller på Costa Ricas A-landslag.

I tillegg så er Amin Askar norgesmester i PES ;-)

Nå er det jo ikke sikkert at akkurat dette laget spiller, men det er ingen tvil om at vi har et meget godt lag - med en tropp som kunne kjempet i Tippeligaen.

Når det er sagt så syns jeg også Sarpsborg har et greit lag. Heieren Hansen, Breive og Berge har jeg sansen for. Og selvfølgelig også Øyvind Hoås, som jeg er mektig imponert over. Han kunne godt ha spilt i Tippeligaen.

Kampen på søndag er i mine øyne helt åpen. FFK er veldig av/på, og skal de vinne mot Sarpsborg blir innsatsen viktig. Jeg syns det er vanskelig å tippe resultat, men tror på 2-1 til FFK i en tett kamp.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340