Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 aug 10, 13:38

Éverton er uten tvil en av de mest spennende spillerne jeg har sett i FFK. Det at Tom Nordlie lovpriser en brasilianer under 25 år sier vel egentlig sitt.

I 2008 spilte han fire fulle kamper, og hadde fire der han enten ble byttet inn eller ut. Han kom midt i sesongen til en helt ny kultur, og skulle erstatte Tarik Elyounoussi. Ingen lett oppgave, med andre ord.

I 2009 scoret han fem mål på 29 kamper, og en del av disse kampene ble han byttet ut før slutt. I den katastrofesesongen vi hadde i fjor, syns jeg faktisk det er en helt grei prestasjon.

Og når det er sagt så er ikke Éverton en målscorer-type. Han er aller best feilvendt, god til å binde opp forsvarere og legge til rette for andre. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Det hadde vært utrolig gøy å sett ham sammen med Tarik på topp i 2008-sesongen.

FFK ønsket å få ham til klubben, men det ble umulig med de økonomiske forventningene i Brasil, og et noe merkelig kontraktssystem.

Etter hva jeg har forstått var han så sterkt ønsket blant annet fordi det ville vært utrolig surt å sett ham slå til i en annen klubb i Europa.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f