Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

svartoghvit

Juniorspiller

Ble medlem: 12 apr 06
Innlegg: 113

Lagt til: 03 aug 10, 10:56
Opprinnelig postet av Tøfflus

Her er Captain Obvious på farta ser jeg Wink RBK vinner og Sandefjord rykker ned ja.

Mer artig er det  å merke seg at Moille sliter. Hadde vært gøy om de møtte Særp i kvalik. Skulle vært spennende å se om Thioune ville fly rundt og tegne "S" i lufta da Cool

Ellers er det jo Jan Jönsson som er snakkisen for tiden. Stabæk-fansen er veldig såre for at han vil ta over RBK, og noen tar til orde for at han bør slutte straks. De antar visst at han allerede har hodet i Trondhjem. Takknemligheten over at mannen fikk dem tilbake i TL og har ført dem til 6., 2., 1. og 3. plass de fire påfølgende sesongene er blåst bort på grunn av at han velger RBK som ny arbeidsgiver, og på $$-forumet snakkes det om å sette ham i "hall of shame". Stabæk-fansen utroper egen klubb som RBKs erkerival - jeg vil tro den jevne trondhjemmer ser på både Molde, Brann, LSK og VIF som argere rivaler. Ja, kanskje Viking også.

 

Kun to lag vi hater og det er m**** og LSK, resten? Tja, gøy og slå de. Stabæk får ha meg unnskyldt, men de nevnes ikke blant oss som våre argeste konkurrenter engang. Men er veldig fornøyd med at Jönnson signerte for oss.

---------------------------

Trofast kvit og svart te døden tar mæ...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f