Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 28 jul 10, 16:56
Endret: 28 jul 10, 17:02
Endret av: Holters

Nei, jeg kjenner ikke Lasse Staw, og vet ikke om han ville akseptert å spille for en dårligere kontrakt noe annet sted. Det kan godt være. Men Lasse Staw er under kontrakt som alle andre, og da skal klubben ha et ord med i laget for om han får lov til å forlate klubben eller ei.

Jeg er helt enig med deg om at Staw - som mange andre - kanskje kan ha godt av et miljøskifte. Det finnes det mange eksempler på. Kanskje er det beste for Staw og hans videreutvikling å bevege seg videre. Det jeg derimot reagerte på er hvordan du bastant hevder at Staw ikke har noen fremtid og klubben vil være tvunget til å la ham gå dersom de henter inn et førstevalg. Det er tross alt helt vanlig at klubber henter inn spillere, og når man henter inn spillere, er det som regel fordi man mener de er bedre enn spillerne man allerede har. Slik er dagens fotball.

Det er vanskelig å si om Staw ikke vil utvikles i det hele tatt av å være 2. keeper i FFK. Felles for både Öhrlund og Lindegaard var at de hadde spillere å kjempe mot som tilsynelatende ble vurdert som bedre før de forlot klubbene. Det har ikke Lasse Staw per i dag. Jeg tror nemlig at Staw har lært langt mer enn han har tatt skade av å bli utfordret av keepere som Rami Shaaban og Daniel Öhrlund.

Når da Lasse Staw - som jeg mange, mange ganger har forsvart og hevdet har et stort iboende potensial - presterer slike hoderystende tabber som mot TUIL. ja, da er det ikke så lett å forsvare ham lenger. Begge målene tar en god keeper, og ingen gode keepere handser utenfor seksten.

Unner for øvrig Staw alt vel, og håper han får en stor karriere - aller helst i FFK.

Denne diskusjonen startet egentlig med at jeg ønsket å påpeke at det må være lov de som startet kritikken å stille et spørsmålstegn ved en spiller prestasjoner uten at andre skal slakte innspillere og kalle personene anti-supportere av den grunn.

PS! Jeg har ikke hevdet å sitte på noen fasit, men jeg hevder min mening akkurat som du hevder din egen - eller din "fasit" om du vil.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340