Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 27 jul 10, 10:11

Opprinnelig postet av Jens G Best

Personlig synes jeg Anderson har hatt et negativt kroppspråk helt siden han kom i fjor høst. Jeg innbiller meg at han kom til oss for å ta ett steg opp i karrieren, og at han fikk en nedtur da det i stedet ble en tur ned i Adecco og at Fredrikstad var en mindre by enn han trodde?

Mener du i mentalitet? Som i "småby-mentalitet" hvor alle kjenner noen som kjenner noen som har hørt at ... og så videre?  For den faktiske størrelsen på byen burde det ikke være vanskelig å ha kontroll på Cool

At det var demotiverende for ham å være med på å rykke ned i stedet for å heve laget til en anstendig plassering midt i TL, kan jeg godt se for meg. Vi gjorde det tross alt bedre enn Godset i de to forutgående sesongene, har mer folk på kampene og tilbød kanskje også mer lønn. Å dermed rykke ned (et tap mot nettopp Godset bidro også til det) og måtte gå ned i lønn er neppe veldig motiverende.

Personlig håper jeg vi har råd til å beholde Andersson, for om vi rykker opp er en spiss som har erfaring som målscorer i TL meget nyttig - og kanskje forskjellen mellom å gå rett ned igjen og ikke.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340