Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 27 jul 10, 00:41

Jeg var fly forbanna på bla. Anderson på vårsesongen,over over manglende innsatsvilje, latskap, negativt kroppspråk etc, og mente at benking var det eneste rette. (Kan vel også ta med Valencia i samme åndedraget). Men jeg ser mer tæl og innsats fra Anderson nå, mer vilje, tar løp tilbake, og viser seg fra en bedre side.

Uansett, spillere som ikke gir ALT og litt til MÅ benkes, selv om de har et høyt potensiale og lager noen mål. Den negative holdningen sprer seg som gift i laget under kamp, eg ender meg poengtap. Laget som helhet tjener på bruke folk som yter 110, selv om de ligger et par hakk under i "klasse". På dette nivået skal man ikke senke seg mange prosent ifht maxnivå før de blir middelmådigheter. I adecco er det innsats og tæl som gjelder.

Jeg tror TFA har jobbet veldig bra med laget. Syns tonen i laget virker bra, guttane jobber for hverandre mer, støtter hverandre, mer positivitet. La merke til Thomassen, når han scora mot Bryne, det første han gjorde var å spurte rett bort til spillerne som var i oppvarming for å feire scoringen med dem. Kan ikke tenke meg at Anderson surmuler over uttak etc, DET må en proffspiller som ham greie holde seg for god til om han skal være med i dette gamet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340