Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 25 jul 10, 22:36

Opprinnelig postet av Haarek

Opprinnelig postet av Costanza

Andersson bør absolutt beholdes ut sesongen. Han blir en viktig brikke i kampen om opprykk. Etter sesongen derimot, er jeg mer enn villig til å la han gå. Høy lønn, høy alder, skadeutsatt og ytterst tvilsomt om han blir en slager i Tippeligaen. Forhåpentligvis kan vi få noen penger for ham, som vi i neste omgang kan investere i noe yngre, rimeligere og mer spennende i møte med Tippeligaen.

Det er Høili som eier Andersson,så det er dit pengene av et eventuelt salg havner,hvis ikke han velger å spytte dem inn i en ny/nye spillere som FFK får disponere,mot at dem betaler lønna!

Jeg er da klar over det. Tror heller ikke noen er villig til å betale store summer for Andersson, hvis vi får noe for ham i det hele tatt. Jeg tenker først og fremst på utgiftene til lønnen hans som blir frigjort, siden det er FFK som står for det. Hvis vi får penger for ham, er det neppe snakk om mer enn kanskje 500 000. Utelukker heller ikke at Høili spytter en eventuell gevinst inn i nytt spillerkjøp. Det er uansett ikke hovedpoenget.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340